2012. február 27., hétfő

Szekrénysor vitrines megkímélt 3 darab olcsón NMÁ - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Eladó a képen látható állapotban levő megkímélt szekrénysor.
Nekem nagyon jó szolgálatot tett az évek alatt, vigyáztam rá. Sok a pakoló része, a vitrines részbe mint az látható tökéletesen elférnek a poharak, díszek.
Az akasztós résznek 55 cm a mélysége, a többinek 40 cm.
Ami lényeges, hogy a 3 fiókos vékony rész nem eladó. A többi igen, de csak egyben.
A képeken nagyon jól látható, hogy bőven lehet bele pakolni, mindenhova és talán mondhatom azt, hogy bármit, mert nagyon erős polcokból áll.
A szekrénysort nagyobb fiúknak, férfiaknak ajánlom, vagy felnőtteknek nappaliba.
A szekrénysor egy panel lakóház 6. emeletén található, de jó hír, mivel a szekrénysor teteje levehető, így befér minden eleme a liftbe. : ))))
Most azért nézzél fel  ! Ugye 13. 000 forint nem is pénz annyira érte ha belegondolunk, mivel jelenleg egy szekrénysor 100. 000 forint felett kezdődik, ha meg hitelre veszi az ember, akkor már rá is jön 26 %-os THM és máris az ár 120-130 ezer forintnál tart.
Gond lenne az elvitele?
A kerületben tőlem 5-7 percre kocsival tudsz utánfutót kölcsönözni 2. 5 méter hosszút 700 ft/óra díjért, amibe teljes egészében belefér. A kaució 20. 000. forint. Én már kölcsönöztem tőlük, amikor az ágyat hoztam és korrektek voltak nagyon.
Innentől már csak egy vonó horgos autó kell.: ))) Ami azért szokott lenni az ismeretségi körben.
De! Ha még sem lenne, akkor meg tudjuk ezt is oldani 100ft/km díjért Budapest egész területén. Természetesen oda-vissza, háztól-házig.: ) Olcsóbb bőven, mint a tehertaxi, mert nekem az ágyamat 8. 000 forintért akarták kihozni kerületen belül. Na mondom menjenek a búsba : )
Amúgy a rakodáshoz hozzál valakit légyszíves. : ) Ha nem tudsz, akkor szívesen segítek egy tábla milka csokiért és egy doboz Marlboro Touchért. : )))))


Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 09:59
. Szekrénysor vitrines megkímélt 3 darab olcsón NMÁ - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése