2011. május 29., vasárnap

TV Philips Cineos LCD TV 47 Ambilight Spectra - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

Izgalmas élmény
Merüljön el az Ambilight nyújtotta élményben. Az MPEG4 HDTV-vel és Perfect Pixel HD
rendszerrel rendelkező TV jellemzője a mozgás tökéletes megjelenítése, a gyönyörű színek és
a kiváló kontraszt, valamint az Ambilight Spectra 3 technológia. Mindez fényes élményt kínál.
A vizuális élmény növelése
http: //www. youtube. com/watch? v=TK4qng65TXw&feature=related
• Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért
Lélegzetelállítóan tökéletes képek
• Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz
• 1080p teljes nagyfelbontás a teljes HD felbontású képek megjelenítéséhez
• Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén
• Széles színtartományú LCD a briliáns színekért
• 100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez
• Színfeldolgozás 2250 billió színnel
• 30000: 1 dinamikus kontraszt az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz
Egyszerűen csatlakoztatható, gyorsan élvezhető
• A DLNA PC hálózati kapcsolattal tallózhatja a számítógépen és az otthoni hálózaton levő
tartalmat
• 4 HDMI bemenet EasyLink funkcióval a Full HD csatlakozáshoz
Digitálisra kész
• HDTV + MPEG4 formátum = élethű HD-képek
reszletes leiras: http: //download. p4c. philips. com/files/4/47pfl9703h_10/47pfl9703h_10_pss_hun. pdf
Ambilight Spectra 3
Az Ambilight Spectra 3 új dimenziókat nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából fényt vetít a környező falakra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és a fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt garantálva. Az Ambilight Spectra 3 valóban életre kelti a filmeket!
Perfect Pixel HD rendszer
Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.
Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080p
Élvezze a HD-források, így a HDTV-adás, a Blu-ray DVD-k nyújtotta teljes nagyfelbontású TV-jelek kínálta kivételes képminőséget. A HD Ready 1080p védett felirat, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt takar, amely megjeleníti a High Definiton 1920x1080p TV jelek felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozóval rendelkezik DVI vagy HDMI analóg YPbPr és tömörítés nélküli digitális csatlakoztatásához; támogatja a HDCP-t. 1080p jelek megjelenítésére alkalmas 24, 50 és 60 Hz frekvencia mellett.
Perfect Natural Motion
Ismerje meg a vibrálás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind az megtekintett adásban, mind pedig az előzetesen felvett filmanyag esetén (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema technológiával rendelkező Blu-ray tartalmakat és a DVD-t). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képeket eredményez függetlenül attól, hogy milyen gyors a képernyőn megjelenített mozgás. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!
Többszínű, erőteljes telítettségű LCD
Az összes árnyalatot és mélységet pontosan rögzítő x. v. Color színtér valósághű színvisszaadást biztosít, és az sRGB színtérhez képest közel kétszeres színtartományt nyújt. Az x. v. Color rendszer az emberi szemhez hasonlóan érzékeli a színárnyalatokat – és még a nagyfelbontású videoanyagok minőségét is feljavítja. Az x. v. Color rendszerrel kompatibilis televíziók a felvétel eredetijével közel azonos minőségű képeket fognak visszaadni.
100 Hz-es Clear LCD technológia (2 ms)
A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A kétszeres képfrekvencia kiemelkedő, 100 Hz-es frissítési sebességet jelent. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 2 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD-képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.
30000: 1 dinamikus kontrasztarány
A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.
HDTV – MPEG4 formátummal
A HDTV lehetővé teszi nagyfelbontású földfelszíni adásból származó tartalom vételét beépített DVB-T tunerrel, MPEG-2 és MPEG-4 formátumban. Külön beltéri egység használata nélkül érhető el kivételes kép- és hangminőség.



Jelenlegi ára: 180 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 15:42
. TV Philips Cineos LCD TV 47 Ambilight Spectra - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése